lunes, 10 de junio de 2013

BUREO A TORTOSA-I CAMPUS A LES TERRES DE L'EBRE

Hola amics i amigues.

Vos fem arribar la informació de dos actes relacionats amb la música tradicional dels territoris de l'antiga diòcesi de Tortosa (nord valencià, terres catalanes de l'Ebre i Matarranya aragonés) perquè els conegueu en primera persona i així mateix per tal que en feu difusió entre les vostres amistats i coneguts. 

Creiem que totes dos són activitats molt interessants i innovadores a Catalunya, i en elles hem estat treballant de valent en estos darrers mesos. Esperem per tot això comptar amb la participació i/o ajuda de tots vosaltres.

Salutacions

Sergi Massip y Lluís-Xavier Flores
A.C. "Espai de So" (Tortosa)

-------------------
Hola amigos y amigas.

Os hacemos llegar la información de dos actos relacionados con la música tradicional de los territorios de la antigua diócesis de Tortosa (norte valenciano, comarcas catalanas del Ebro y Matarraña aragonés) para que los conozcáis en primera persona y asimismo hagais difusión entre vuestras amistades y conocidos.

Creemos que ambas son actividades muy interexsantes e innovadoras en esta zona de Cataluña, y en ellas hemos estado  trabajando de manera constante en estos últimos meses. Esperamos por todo ello contar con la participación y/o ayuda de todos vosotros.


Saludos

Sergi Massip y Lluís-Xavier Flores
A.C. "Espai de So" (Tortosa)





No hay comentarios:

Publicar un comentario